Lysbehandling

Lysbehandling er oftest brukt ved psoriasis, atopisk eksem eller pruritus (kløe). Det er i samråd med hudlegen at man blir enige om denne behandlingen. 

Lysbehandlingen skal tas 3 ganger i uken optimalt. (Ved vitiligo, 2 ganger i uken.) Man skal ikke ta mer en to dager på rad, før 1 døgns opphold. 
Lys behandlingen er drop inn, man kommer etter eget ønske inn forbi lysbehandling åpningstidene. Disse varierer fra våre andre åpningstider. 

Når man skal ta lysbehandling møter du alltid i resepsjonen til hudlegen, dette da vi sammen har kontroll på tiden din inne i kabinettet. Etter du er ferdig er det bare betaling i betalingsautomaten så er du ferdig. 

Det er normalt at man kan bli litt rød på enkelte områder samme dag, dette gjør ingenting. Blir du brent/rød slik at det vedvarer til dagen etterpå ønsker vi at du skal vente minst to døgn før du kommer til ny behandling. Evt lenger om rødheten/ømheten ikke har gitt seg. 
Skulle du være så uheldig å bli veldig rød/brent, smør deg godt med fuktighetskrem eller dermovat om du har det. Det skal behandles som en vanlig solbrenthet. Ta gjerne kontakt med oss. 
Kontakt

Man kan bli ganske tørr av lysbehandling, så vi oppfordrer deg til å smøre deg godt etter lys behandlingen. Eller tidligst et par timer FØR behandlingen. 

Lysbehandling Åpningstider

Vi har egne åpningstider for lys behandling. Disse kan variere ved ferier og høytider. Nettsiden blir alltid oppdatert i god tid før dette. 

Åpningstider f.o.m 2 juni - 
Mandag til Onsdag
07.30 - 11.00 og 12.30 - 14.30
Torsdag
07.30 - 11.00 og 12.30 - 15.00
Fredag
07.30 - 11.00 og 12.30 - 14.00

(Er kontoret stengt er også lys stengt.)

Endringer i ferie/høytider samt under Korona perioden -
Endringer ved ferie/høytider

Vi ber om at perioden mellom 11.00 og 12.30 som er stengt,  blir respektert.

Endringer kan forekomme, da blir dette opplyst om.